Legalitate si cerinte

­­­­­­In Romania activitatea de videochat este legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

 Studio-ul nostru indeplineste toate criteriile legale pentru o desfasurare corecta si eficienta a difuzarii interpretilor live.

 Varsta minima a persoanelor care solicita angajarea este de 18 ani.Colaborarea se poate incepe doar cu modele de sex feminin.

 Cunoastintele de limba engleza sunt obligatorii cel putin la nivel de incepator. 

Colaborarea cu Phoenix Studio poate incepe cel mai repede in termen de 24 ore de la prezentarea interviului si cu posibilitate de amanare pana la 7 zile prin solicitatea dumneavoastra.

 Video chat-ul este o formă de comunicare, plătită sau gratuită, între două persoane, de regulă prin intermediul unui webcam sau a unei camere video, conectate la un computer.

În ce privește varianta platită a videochat-ului, acțiunea se desfașoară între utilizator și un model de videochat (denumit si interpret, hostess online, model online).

La rândul său videochat-ul platit poate fi de mai multe feluri:

1.Cu conținut adult; în care modelele și utilizatorii pot discuta intr-un cadru privat subiecte erotice, cu caracter adult si pot avea scene de nuditate.

2.Cu conținut non-adult; în care modelele și utilizatorii pot discuta intr-un cadru privat subiecte fara caracter erotic si nuditatea este exclusa.

 Aici videochat-ul se apropie de zona de online dating.

Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)? Conversațiile dintre modele și utilizatori pot varia foarte mult, abordând atât teme cu caracter erotic, cât și teme despre hobby-uri, muzică, cărți, filme etc. Ceea ce este cel mai important este că modelul are posibilitatea de a selecta interlocutorii și, implicit, de a conduce conversația spre tema dorită.

Utilizatorii plătesc pentru fiecare minut de conversație cu modelele. Conversațiile dintre un utilizator și un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discuției.

 Modelul poate alege liniștit tema discuției, adult sau non-adult, și poate aborda orice atitudine dorește în fața camerei video.

Istoria exacta a videochat-ul in România a început să ia amploare în perioada 1999-2000, dar până la trecerea în legalitate, era o practică obscură și neorganizată.

 Începând cu anul 2010, pe teritoriul României, există firme specializate care recrutează și efectuează training pentru persoanele ce sunt interesate de o carieră în acest domeniu, oferind suport fizic și organizatoric interpretilor.

 Astfel, modelele, cu ajutorul firmei angajatoare, colaborează cu site-uri de profil.

 Pentru acest tip de activitate, câștigurile unui model, variază, de regulă, intre 800 si 4800 de dolari lunar, în funcție de numărul de ore de activitate, iar modelul luând un comision din fiecare accesare. Acest comision se calculează în funcție de durata accesarii și alte criterii ce sunt diferite de la studio la studio.

 

Phoe­­nix Psk 
© 2018 Phoenix Psk